2021

Fűtés 2021. Szeptember 24.
A mai nappal elindítottuk a fűtést a házban.

2019

Felújítás 2019. január
Január elején (több hónap várakozás után) a Shindler megszerelte a B -1 szinten a liftajtót.

2018

Közgyűlés 2018. december 17.
A Kőleves Étterem kistermében megtartottuk a decemberi közgyűlést, ahol személyi változások történtek mind az Intézőbizottság, mind a Számvizsgáló Bizottság felállásában. Januártól a ház képviseletét Hidvégi Gábor lakótársunk látja el.
Lomtalanítás 2018. november 25.
Az FKF nyilvánosságra hozta a lomtalanítás időpontját. Házunk lakói november 25.-én 18.00-tól vihetik utcára a feleslegessé vált tárgyakat.
Besurranás 2018. április 22.
BESURRANÁS! A mai napon hosszú idő után ismét besurranás történt társasházunk 2 lakásába, ami hajnalban 02-07 között történt az "A" lépcsőházban. Sajnos két lakás nyitva volt, ahonnan nagy értékek tűntek el.
NYOMATÉKOSAN KÉRJÜK ÖNÖKET ISMÉT, A SAJÁT BIZTONSÁGUK ÉS ÉRTÉKEIK ÉRDEKÉBEN ZÁRJÁK BE AZ AJTÓT MIKOR HAZÉRNEK !
Rezsicsökkentés 2018. április
Sikerült lealkudni a Generali-nál az éves biztosítás összegét, ezen 200.000 Ft-ot spórolunk meg évente. :)
Fejlesztés 2018. március eleje
A szinteket minden liftnél és lépcsőháznál kiírtuk a könnyebb tájékozódás érdekében.
Fejlesztés 2018. február 20.
A -1. szinten egy mellékhelyiséget építettünk, hogy a házban dolgozó karbantartók ne legyenek kitéve a vendéglátók nyitvatartásának.
Felújítás 2018. január 10. - február 15.
Az összes lépcsőházban a tisztasági festés megtörtént.
Közgyűlés 2018. január 06.
Megtartottuk a Fáklya Klubban, sajnos utoljára voltunk ezen a helyszínen, amit eddig ingyenesen tudtunk használni.

2017

FONTOS HÍR 2017. november
A rendőrségnek sikerült elkapni a házunkat látogató besurranó banda tagjait. Remélhetőleg soha többet nem találkozunk velük. A korábbi felszólítás ettől függetlenül él: AZ AJTÓKAT MINDEN ESETBEN ZÁRJÁK MAGUK ÉS A HÁZ BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN.
Felújítás 2017. szeptember
A házban megkezdődtek a régi izzók kicserélése energiatakarékosra, így házunk közel 100.000 Ft-ot tud majd havonta spórolni.
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2016. március 9.
FONTOS HÍR! BESURRANÁS !!! 2017. február 16.
A mai napon besurranás történt a B lépcsőházban. A rendőrség a kamerafelvételeket lefoglalta és a tetteseket felismerte. NYOMATÉKOSAN KÉRJÜK ÖNÖKET ISMÉT, A SAJÁT BIZTONSÁGUK ÉS ÉRTÉKEIK ÉRDEKÉBEN ZÁRJÁK BE AZ AJTÓT MIKOR HAZÉRNEK !

    

Felújítás 2017. február
A garázskapura további érzékelő lett felhelyezve, ami meggátolja, hogy a jövőben autókra záródjon a kapu.

2016

Felújítás 2016. november
A garázskapu kidekorálását PUBBERONER gondjaira bíztuk, ami rövid időn belül felkeltette egy TV kíváncsiságát is. További képek >>

Felújítás 2016. április 25. és 28.
A garázskapu le lett cserélve, felújították a motort és a beléptetési rendszert.
Felújítás 2016. április 21.
Az önkormányzattal való megegyezés alapján a parkolóbejáratnál a graffitik le lettek szedve az ajtókról. A közeljövőben a bejárat le lesz festve, így az nem lett letisztítva.
FONTOS HÍR! 2016. április
A honlapra felkerült a Tűzvédelmi Házirend és a Használati Szabályrendszer, amit az idei jogszabályok miatt kellett elkészíteni. Kérjük, ha van egy kis idejük tanulményozzák át! Köszönjük! (Az iratok menüpont alatt találják meg.) Tovább az oldalra >>

2015

Fejlesztés 2015. nov.
A hónap közepén kihelyeztük a ház logóját a sétány két végénél a homlokzatra.  Képek >>
Érdekesség 2015. szept.
Szaklapban talált cikk a házunkban is bekövetkezett csőlukadásokról. Akinek van ideje és érdekli, olvassa el, mert nagyon érdekes. (HMV = Használati melegvíz) Tovább a cikkre >>
Garázstakarítás 2015. szept. 23.
A vegyszeres takarítás csak a - I. szintet érintette. A parkolókat szabaddát tevő lakóknak köszönjük a közreműködést.
Vízcső csere 2015. aug. 24. - szept. 05.
A horganyzott csöveket kellett rövid időn belül kicserélni, mert a minőségük miatt elkezdett a fala elvékonyodni, és a cső belsejében az átmérő egyre jobban csökkent a korrodálódott gócok miatt. (Rossz minőség oka: A beruházó olaszországból rendelte annak idején a csöveket. Mikor elkezdtek kilyukadni évekkel ezelőtt, hosszas utánajárás után kiderült, hogy a házba szerelt csöveket átbélyegezték és eredetileg indiai rosszminőségű horganycső volt.)

Üzemzavar 2015. június közepe
Holló utcai szerelő gödörben a ház felé kapcsolódó internetes és TV kábeles vezetékek el voltak vágva, így 1-1,5 napig a szolgáltatóhoz kapcsolódó szolgáltatások nem működtek. Miután kiderült mi a probléma, pár óra alatt megjavították a kábeleket.
Közgyűlés 2015. június 02.
Lopás 2015. március
Pár héttel a felszerelés után, máris eltűnt a garázzsal szembeni oszlopról a forgalomsegítő tükör. Szerencsére többet rendeltünk, de a tény bosszantó. Sajnos a környéken nem volt biztonsági kamera ami rögzítette volna a tettest. :(
Fejlesztés 2015. január
Garázskapunkkal szemben hamarosan felkerül egy közlekedési tükör. :)

 

2014

Közgyűlés 2014. december 02.
Szavazás eredménye 2014. december 02.
A garázsban lévő káoszra tartott szavazás eredménye az alábbi lett:

 

Köszönjük a szavazóknak a részvételt!

Parkolószint számozása 2014. október
A parkolási zűrzavar egyik okának a számozás hiányát gondoljuk. Emiatt az összes szinten a parkolók számait felfestettük a szintezésekkel együtt. Mindenkit megkérünk, hogy a saját parkoló helyét használja. Nincsenek "Úgynevezett vendégparkolók"...
Korlátfestés 2014. július-augusztus
Az egész épületen a korlátfelületeket újrafestettük. Köszönjük a ház közösségének együttműködését és türelmét a munkálatok alatt. Kapcsolódó oldal>>
Rágcsáló és rovarírtás 2014. nyár
Megelőzés miatt kihelyeztünk rágcsálócsapdákat a kertbe, illetve rovarirtók kihelyezése is megtörtént. Kérjük állataikra fokozottan figyeljenek!
Garázstakarítás 2014. április 29.
Megkezdődött a parkolószintek takarítása, kérjük a járművekkel a takarított szintekről álljanak el.
A honlap újabb funkcióval bővült 2014. március 25.
A lakótársak már a honlapon is leellenőrizhetik lakásuk folyószámláját. Jelszót emailban kiküldtük, jelszó emlékesztetést a jobb felső sarokban lévő email-re írva kérhetnek. Kérjük a lakásszámot minden esetben tüntessék fel.
Lépcsőházak újrafestése 2014. március 03.
A tevezett lépcsőház felújítás március elején megtörtént. A liftek bejáratához élvédők kerültek hogy a korábbiakhoz hasonló állaotot elkerüljük.
Képek »

2013

Közgyűlés 2013. november 25.
"...korlátfestések kivitelezése sajnos 2014. tavasz-nyárra tolódik. Azonban a felújítási számlán elkülönített összegből a télen meg lehetne csináltatni a lépcsőházak festését. ... (Jegyzőkönyv)
Közgyűlési meghívó »
Újabb Besurranás 2013. november 24.
A "C" lépcsőházban ismét besurranás történt. KÉRJÜK JOBBAN FIGYELJENEK A BIZTONSÁGUKRA ÉS ÉRTÉKEIKRE! ZÁRJÁK AZ AJTÓKAT!
Újabb Besurranás 2013. november 06.
Ismét nyitott ajtós lakást látogatott meg egy tolvaj. Kérjük jobban figyeljenek a biztonságukra. Zárják az ajtókat!
Biztonsági Őr 2013. október 31.
November 1.-én megkezdi munkáját házunkban a megszavazott biztonsági őr.
Kaputelefon 2013. október 31.
A "B" lépcsőház kaputelefonját november első hetében kicseréltetjük, mert elromlott a kijelzője.
Korlátfestés 2013. október 31
Úgy terveztük, hogy a lakások korlátait elkezdjük lefestetni. De sajnos nem tudtuk elkezdeni, most viszont már nincs értelme, mert jön a hideg idő. Az erre szükséges pénzt elkülönítettük, tavasszal megcsináltatjuk. Az erre kialakított oldalon az időpontokat ettől függetlenül kérjük mindenki foglalja le
Korlátfestés időpontok »
Közgyűlés 2013. október 31.
Közgyűlés November 21-én 17.30-kor a VI. Kerület Csengery u. 68.-ban, a 2. emeleti 201.-es teremben. A napirendi pontokat a linkre kattintva tekinthetik meg.
Közgyűlési meghívó »
Tűzjelzés 2013. október 31.
Október 30.-án hajnalban tűzjelzés volt a házban, amit egy zárlatos vákuum szivattyú okozott.
Besurranás 2013. október 19.
FIGYELEM! Október 19.-án besurranás volt az A lépcsőház egyik lakásában. Sajnos a lakás bérlője nem zárta be az ajtót és a besurranó több mindent ellopott. Figyeljenek az ajtó bezárására!